Praktijkmanagement

De meest innovatieve aspect van onze praktijkmanagement, is dat wij significant voordeliger zijn dan de traditionele praktijkmanager. 

Een praktijkmanager   dient primail ervoor te zorgen dat alle administratieve zaken van de praktijk   op orde zijn. De KEW dossier en alle protocollen moeten op orde zijn. 

De patiëntenkaarten moeten regelmatig   worden gecontroleerd, de verrichtingen moeten worden gecontroleerd. Aandacht   voor de medewerkers, gesprekken met de medewerkers.

Een veelal controlerende functie. 

Als u geen   praktijkmanager heeft, dan moet uw assistente het werk doen, of u zelf. En   als u toch besluit om een praktijkmanager in dienst te nemen, dan zit u tegen   een behoorlijke

loonkosten aan te kijken.

De meest opvallende aan de   praktijkmanager is dat de functie niet tot de primaire dienstverlening   behoort, die een tandartspraktijk levert. De praktijkmanager is dus fysiek   overbodig om op de praktijk aanwezig te zijn.

Madevo biedt als eerste van Nederland een   digitale praktijkmanager. Hoe werkt het?

Onze praktijkmanagers inventariseren alle relevante informatie en stellen een plan van aanpak op. Zodra u het akkoord geeft aan wij aan de slag. Alle zaken en taken die administratief zijn, worden op afstand gedaan. Alle zaken waarbij we fysiek op de praktijk moeten zijn, doen we daadwerkelijk op de praktijk.

Voor een sollicitante komen we naar de praktijk. Al het werk eromheen gebeurt op afstand en perfect! 

 

                                                                      


 


 


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 
E-mailen
Bellen
Instagram