Wij waarderen uw bezoek!

MADEVO is de enige adviesbureau in Nederland wat specifiek is gericht op tandartspraktijken. Door praktijkervaring te mengen met multidisciplinaire, bedrijfskundige kennis, is Madevo tevens de enige partij in Nederland met alles diensten onder één dak, om alle tandartspraktijken te ondersteunen op alle gebied. En om werkzoekenden binnen de dentale sector aan een nieuwe baan te helpen.

Madevo is opgericht door dhr. Baher Dara en binnen 8 jaar uitgegroeid tot een bekende adviesbureau met 6 collega's. 

Onze dienstverlening is het bewijs, dat de verouderde, reguliere advies aan tandartspraktijken veel beter kan met een lager tarief. Valide en betrouwbare advies met resultaat, hoeft niet per se veel geld te kosten.

Wij zijn snel, duurzaam, hebben een holistische benadering en vooral een significant verschil in tarieven. Wij doorbreken de torenhoge tarieven van advies aan tandheelkundigen!

Visie

Wij streven ernaar alle praktijken en tandheelkundigen blij en zorgeloos te zien. Hiervoor zetten wij concrete stappen om alle praktijken, tandartsen, implantologen, mondhygiënisten en assistentes met diverse differentiaties te voorzien van degelijke advies.

Missie

Om onze visie te verwezenlijken, werken wij met een unieke formule. Onze ervaring vanuit de praktijk en onze uitgebreide kennis van zaken stelt ons in staat om elke dag, het hele jaar door met u mee te denken en het denken snel om te zetten in concrete en duurzame actie.

Madevo Team 
E-mailen
Bellen
Instagram