Wij waarderen uw bezoek!

MADEVO is met haar betrouwbare, valide en vooral zeer gunstige tarieven de enige adviesbureau in Nederland wat specifiek gericht is op tandartspraktijken en alle tandheelkundigen. Door praktijkervaring te mengen met multidisciplinaire, bedrijfskundige kennis, is Madevo tevens de enige partij in Nederland met alles diensten onder één dak, om u en uw praktijk te ondersteunen tegen de voordeligste tarief. 

Madevo is ontstaan vanuit de praktijken en uiteraard voor de praktijken. Wij werken totaal anders dan de gemiddelde adviseur. 

Wij zijn snel, duurzaam, hebben een holistische benadering en vooral een significant verschil in tarieven. Wij doorbreken de torenhoge tarieven van advies aan tandheelkundigen!

Visie

Wij streven ernaar alle praktijken en tandheelkundigen blij en zorgeloos te zien. Hiervoor zetten wij concrete stappen om alle praktijken, tandartsen, implantologen, mondhygiënisten en assistentes met diverse differentiaties te voorzien van degelijke advies.

Missie

Om onze visie te verwezenlijken, werken wij met een unieke formule. Onze ervaring vanuit de praktijk en onze uitgebreide kennis van zaken stelt ons in staat om elke dag, het hele jaar door met u mee te denken en het denken snel om te zetten in concrete en duurzame actie.

Madevo Team

Baher Dara Directeur

Baher Dara Directeur

Positie Directeur

Over Meer input met een lagere prijs. Madevo B.V. is het eerste adviesbureau in Nederland met alles onder éen dak. Wij doorbreken de hoge prijzen barrière tot degelijk advies. Respect voor de sector, respect voor zowel eigenaar als medewerker. Betrouwbare en valide diensten!

Rany

Rany

Positie Social Media

Over Het mooiste aan mijn werk, vind ik dat wij 7 dagen per week bereikbaar zijn. Het leven stopt niet na kantoortijd. Vooral eigenaren hebben de behoefte om buiten werktijd wel eens iemand aan hun zijde te hebben die meedenkt. Dat vind ik nou échte service.

Julie

Julie

Positie Administratief medewerker

Over Concrete antwoord op een vraag. Dat is wat ik dagelijks wil geven. En dat is waar ik dagelijks voldoening uit haal..

Chantal

Chantal

Positie Communicatie

Over Communicatie gaat verder dan men vaak denkt. Vooral in het bedrijfsleven is het een kwestie van goed luisteren en de juiste vragen stellen. Alleen dan, kan men elkaar begrijpen.

Rozhin

Rozhin

Positie Ondersteuning administratie

Over Een fijne werksfeer is wat ik het meest belangrijkste vindt aan een bedrijf. En natuurlijk is humor op zijn tijd nog leuker.

Jihan

Jihan

Positie Begeleider buitenlandse tandartsen

Over Ik ben zelf apotheker en ben mijn diploma aan het erkennen om mij te registreren in het BIG register. Buitenlandse tandartsen die een erkenningsproces volgen zijn bij mij aan het juiste adres. Ik doe dit werk als extra invulling van mijn tijd naast mijn studie. Het geeft enorme voldoening om iemand te helpen in de volgende stap richting het BIG register. 
E-mailen
Bellen
Instagram