Bedrijfsartsen

Madevo heeft meerdere ervaren artsen in dienst die u ten alle tijden met raad en daad kunnen bijstaan, zodra u aan de bel trekt.

Psychiater

Voor situaties waarin u de hulp nodig heeft van een professionele en ervaren psychiater die u als tandheelkundige goed begrijpt, bieden wij de uitkomst. Onze psychiater is gespecialiseerd in de volgende gebieden.

  • Eerstelijns psychiatrie
  • Arbeidspsychologie

Onze psychiater dr. T. Alhaib spreekt Engels en Arabisch en is voornamelijk buiten kantoortijden bereikbaar.

Apotheker

Onze apotheker drs. J. Hayder, is een ervaren apotheker met passie voor haar beroep. In samenwerking met dr. T. Alhaib, geven zij vaak  solide advies over wat u het beste kunt doen in uw situatie. drs. mevr. J. Alhaib spreekt Nederlands, Engels en Arabisch.

Bedrijfsarts

Onze bedrijfsarts dr. N. Kadhim werkt door de weeks als radiologie arts in het ziekenhuis. Naast haar voltijd baan, is zij actief bij Madevo als medisch bedrijfsadviseur voor uiteenlopende zaken. Zij denkt vaak mee met personeel die last hebben van zwangerschaps complicatie's, ze helpt personeel weer reïntegreren na langdurig ziekteverzuim en nog meer. Dr. N. Kadhim spreekt Engels en Arabisch.

Het leven stopt niet na 17.00 uur! Als artsen voor elkaar staan wij voor u klaar! Ook buiten kantoortijden en in het weekend.


 
E-mailen
Bellen
Instagram